Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 877g1251kcal109.7g2.6g89.9g0g
Sokeri 798g3237kcal0g796.7g0g0g
Fariinisokeri798g3238kcal0g796.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1914g1608kcal21.1g350.3g7.7g34.5g
Voi 399g2893kcal4.7g1.6g324.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1994g6841kcal203.2g1395.6g23.9g69.8g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g255kcal0g63.2g0g0g
Suklaa tumma 798g4119kcal31.1g424.8g247.2g42.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g47025kcal743.8g7693.2g1385.8g293.6g
Valittu annoskoko7680g23512kcal371.9g3846.6g692.9g146.8g
Annoskoko puolitettuna3840g11756kcal186g1923.3g346.5g73.4g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181