Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2640g3766kcal330g7.9g270.6g0g
Taloussuklaa, Fazer1600g8240kcal62.4g896g480g84.8g
Valkosuklaa panda, levy 130g640g3578kcal53.8g352g217.6g0g
Vispikerma Flora 20%2800g6160kcal84g140g560g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g43487kcal1060.4g2791.8g3056.4g169.6g
Valittu annoskoko7680g21744kcal530.2g1395.9g1528.2g84.8g
Annoskoko puolitettuna3840g10872kcal265.1g698g764.1g42.4g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452