Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g640g4672kcal6.4g6.4g512g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g4800g16080kcal624g3264g72g307.2g
Kanttarelli, tuore, annos 50g800g120kcal14.4g3.2g4g17.6g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g160g75kcal2.4g11.7g1.9g4.8g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g800g3104kcal264g0g227.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g48362kcal1834.8g6616.6g1636.2g675.6g
Valittu annoskoko7680g24181kcal917.4g3308.3g818.1g337.8g
Annoskoko puolitettuna3840g12090kcal458.7g1654.2g409.1g168.9g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333