Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2000g1200kcal30g260g2g18g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Bataatti, kuorittu 400g324kcal6.3g67.3g0.2g12g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas200g560kcal38g0g44g0g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 40g122kcal3.8g5.4g9.4g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu40g32kcal0.7g7.1g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g5178kcal169.2g822g116.6g120.8g
Valittu annoskoko7680g2589kcal84.6g411g58.3g60.4g
Annoskoko puolitettuna3840g1294kcal42.3g205.5g29.2g30.2g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097