Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona3180g2163kcal388g124g6.4g0g
Emmental juustoraaste, lidl1590g5851kcal461.1g0g445.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1988g2504kcal218.6g6g178.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 557g1692kcal48.7g308.3g10.6g77.4g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g286g352kcal20.6g46.1g9.4g199.5g
Leivinjauhe 80g140kcal4.1g30.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g25404kcal2282.2g1029g1301g554.6g
Valittu annoskoko7680g12702kcal1141.1g514.5g650.5g277.3g
Annoskoko puolitettuna3840g6351kcal570.6g257.3g325.3g138.7g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101