Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g7200g2808kcal43.2g705.6g7.2g129.6g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g5616kcal86.4g1411.2g14.4g259.2g
Valittu annoskoko7680g2808kcal43.2g705.6g7.2g129.6g
Annoskoko puolitettuna3840g1404kcal21.6g352.8g3.6g64.8g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337224