Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2289g5208kcal434.9g0g389.2g0g
Paprika punainen 2861g838kcal26.9g128.8g11.4g54.4g
Sipuli (kuorittu)572g155kcal7.4g27.5g1.1g9.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1145g232kcal6.9g43.5g3.4g16g
Valkosipuli 69g74kcal5.4g11.2g0.4g1.4g
Polar 10% (Valio)572g1202kcal183.1g0g57.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 172g131kcal7.7g22.1g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g15679kcal1344.6g466.2g926g166.4g
Valittu annoskoko7680g7840kcal672.3g233.1g463g83.2g
Annoskoko puolitettuna3840g3920kcal336.2g116.6g231.5g41.6g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051