Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 1173g1627kcal146.7g3.5g115g0g
Sokeri 1511g6134kcal0g1509.6g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g160g624kcal0g156.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2596g8906kcal264.5g1816.9g31.1g90.8g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 640g5660kcal0g0g640g0g
Porkkana 1600g523kcal9.9g89g3.2g40.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g46946kcal842.2g7151.6g1578.6g263.2g
Valittu annoskoko7680g23473kcal421.1g3575.8g789.3g131.6g
Annoskoko puolitettuna3840g11737kcal210.6g1787.9g394.7g65.8g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671