Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima360g1404kcal104.4g0g108g0g
Katkarapu 2400g1642kcal346.6g0g26.4g0g
Tomaattimurska 3000g882kcal16.8g159g6g57g
Hunaja 39g129kcal0.2g31.5g0g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g1500g3750kcal150g645g52.5g105g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g16398kcal1247.6g1709.4g447.4g336g
Valittu annoskoko7680g8199kcal623.8g854.7g223.7g168g
Annoskoko puolitettuna3840g4100kcal311.9g427.4g111.9g84g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471