Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2000g3307kcal335g0g220g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g1700g1156kcal27.2g224.4g3.4g13.6g
Porkkana, raaka, annos 100g1040g291kcal6.2g58.2g2.1g26g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g168g202kcal4.2g10.1g15.1g2.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%660g726kcal17.8g17.8g66g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai65g228kcal7.8g46.1g1.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15366g12543kcal797.6g713.6g697.4g88g
Valittu annoskoko7683g6272kcal398.8g356.8g348.7g44g
Annoskoko puolitettuna3842g3136kcal199.4g178.4g174.4g22g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264