Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2400g921kcal24g165.6g4.8g60g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Ruokaöljy keskiarvo 112g990kcal0g0g111.9g0g
Paistijauheliha 10%3200g5440kcal640g0g320g0g
Kasvisliemikuutio 88g268kcal8.4g11.9g20.7g1.4g
Riisi tumma 1360g4746kcal95.2g979.2g31.3g54.4g
Timjami 8g23kcal0.7g2.2g0.6g3g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15376g25087kcal1549.8g2364.6g980.8g260.4g
Valittu annoskoko7688g12543kcal774.9g1182.3g490.4g130.2g
Annoskoko puolitettuna3844g6272kcal387.5g591.2g245.2g65.1g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327