Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis6000g6720kcal1320g0g180g0g
Oliiviöljy 168g1486kcal0g0g168g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15376g20298kcal2975g27.2g967.4g6.8g
Valittu annoskoko7688g10149kcal1487.5g13.6g483.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna3844g5075kcal743.8g6.8g241.9g1.7g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=328032