Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g150g45kcal6.9g3g0.5g2.4g
Broilerifilee, marinoimaton150g161kcal34.7g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Kananmuna kuoreton 56g80kcal7g0.2g5.8g0g
Maito, Kevyt225g104kcal7.2g10.8g3.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa75g225kcal17.3g0g17.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g28g73kcal7.6g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g1422kcal163.6g36.2g68.6g7.6g
Valittu annoskoko770g711kcal81.8g18.1g34.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna385g355kcal40.9g9.1g17.2g1.9g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.4g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555