Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g129g122kcal24.4g1.4g2.2g0g
Paprika punainen 19g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Paprika keltainen 19g5.8kcal0.2g1g0g0.4g
Paprika vihreä 19g4.1kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 19g6.8kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Kukkakaali 13g3.1kcal0.2g0.3g0g0.3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Vesi385g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g18g11kcal0.4g0.9g1.3g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)1.6g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.4g46kcal0.1g0.1g5.1g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)112g202kcal2.2g5.6g19.1g0g
Chili paprika punainen6.4g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g838kcal58.8g26.4g56.2g5g
Valittu annoskoko770g419kcal29.4g13.2g28.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna385g210kcal14.7g6.6g14.1g1.3g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102