Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g281g228kcal51.8g0g2g0g
Lohifilee 281g550kcal52.6g0g38g0g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)56g90kcal1.5g1.5g8.4g0g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl65g86kcal8.5g0.3g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Korppujauho 23g82kcal2.4g16.9g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g2497kcal235.2g40.6g154.2g3.8g
Valittu annoskoko770g1249kcal117.6g20.3g77.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna385g624kcal58.8g10.2g38.6g1g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855