Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g96g72kcal17.2g0.5g1g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g70g243kcal8.3g49.2g1.4g0.4g
Atria broilerin filesuikale maustamaton169g186kcal38.8g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Kiinankaali 169g34kcal2.6g3.8g0.5g1.5g
Ruokaöljy keskiarvo 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 84g30kcal3.4g2.2g0.6g1.3g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g17g30kcal0.4g7.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g1391kcal146.2g133.6g29.8g12.2g
Valittu annoskoko770g695kcal73.1g66.8g14.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna385g348kcal36.6g33.4g7.5g3.1g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215094