Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2400g1440kcal36g312g2.4g21.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1600g5282kcal32g48g560g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 40g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15392g25093kcal1365.8g770.6g1847.4g65.2g
Valittu annoskoko7696g12547kcal682.9g385.3g923.7g32.6g
Annoskoko puolitettuna3848g6273kcal341.5g192.7g461.9g16.3g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793