Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 36g42kcal6.1g0g1.9g0g
Sipuli 8.2g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Korppujauho 2.7g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)8.7g11kcal1g0g0.8g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 16g58kcal0.3g0.4g6.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g345kcal15.6g5.6g28.8g0.4g
Valittu annoskoko77g172kcal7.8g2.8g14.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g86kcal3.9g1.4g7.2g0.1g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.6g18.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095