Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta9g14kcal1.5g0.4g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g37g63kcal7.4g0g3.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Aromisuola (5g)0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g199kcal20g6.4g9.8g0.6g
Valittu annoskoko77g99kcal10g3.2g4.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal5g1.6g2.5g0.2g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284