Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 15g8.6kcal1.4g0.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.7g0.1g2.2g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g14g81kcal2.8g0.9g7.3g0g
Juusto, keskiarvo 19g68kcal4.8g0g5.4g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.5g4.7kcal0.4g0.1g0.3g0.4g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g1.1g
Vehnälese 0.9g2kcal0.1g0.1g0g0.3g
Kauralese 2.6g9kcal0.5g1.2g0.2g0.5g
Leivinjauhe 1.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g417kcal25.8g7.2g31g4.6g
Valittu annoskoko77g208kcal12.9g3.6g15.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna39g104kcal6.5g1.8g7.8g1.2g
Arvot/100g100g271kcal16.8g4.7g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129