Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty28g19kcal0.4g4.1g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.8g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g100kcal2.2g15.8g2.4g2.6g
Valittu annoskoko77g50kcal1.1g7.9g1.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal0.6g4g0.6g0.7g
Arvot/100g100g65kcal1.4g10.2g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348641