Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 14g55kcal0g13.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen8g58kcal0g0g6.4g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g4g29kcal0g0g3.2g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g4g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g10g40kcal0g10g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g500kcal6g66g22.8g1.6g
Valittu annoskoko77g250kcal3g33g11.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g125kcal1.5g16.5g5.7g0.4g
Arvot/100g100g324kcal3.9g42.9g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081