Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli29g49kcal3.7g0.7g3.4g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g16g6.8kcal1.6g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g4.6g2.9kcal0.2g0g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.7g42kcal0.1g0.1g4.6g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g12g48kcal9.4g0.8g0.7g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.6g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)6.9g24kcal1g3.9g0.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g346kcal32g11.6g20.6g1.8g
Valittu annoskoko77g173kcal16g5.8g10.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g87kcal8g2.9g5.2g0.5g
Arvot/100g100g225kcal20.8g7.5g13.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915