Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 55g351kcal7.7g1.9g33.2g9.5g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g3.6g8kcal0.2g1.8g0g1.5g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g12g36kcal0g8.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g789kcal15.8g25.2g66.4g22g
Valittu annoskoko77g395kcal7.9g12.6g33.2g11g
Annoskoko puolitettuna39g197kcal4g6.3g16.6g5.5g
Arvot/100g100g513kcal10.3g16.4g43.1g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195