Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.8g4.5kcal0g0g0.5g0g
Katkarapu 6.2g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)0.8g1.5kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 8.3g17kcal0.1g0.1g1.7g0.4g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Ketsuppi 8.3g7.6kcal0.1g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g135kcal13.8g6g5.6g1.4g
Valittu annoskoko77g67kcal6.9g3g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal3.5g1.5g1.4g0.4g
Arvot/100g100g88kcal9g3.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073