Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl26g32kcal5g0.2g1.1g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g19g8.8kcal0.1g2.1g0g0g
Hunaja 1.2g3.9kcal0g0.9g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g116kcal10.6g8.4g4.2g0.4g
Valittu annoskoko77g58kcal5.3g4.2g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal2.7g2.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.4g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902