Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton35g38kcal8g0g0.6g0g
Pekoni atria18g62kcal2.6g0g5.3g0g
Sieni rouskut, suolattu 11g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni8.8g11kcal0.3g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g252kcal22.6g1.4g16.6g0.6g
Valittu annoskoko77g126kcal11.3g0.7g8.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g63kcal5.7g0.4g4.2g0.2g
Arvot/100g100g164kcal14.7g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489