Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale10g33kcal1.2g0g3.1g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 42g10kcal0.6g0.8g0.2g1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Maito, Kevyt13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.3g8kcal0.7g0g0.6g0g
Mozzarella juustoraaste, valio4.9g14kcal1.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g154kcal8.4g2.8g11.4g2g
Valittu annoskoko77g77kcal4.2g1.4g5.7g1g
Annoskoko puolitettuna39g38kcal2.1g0.7g2.9g0.5g
Arvot/100g100g100kcal5.5g1.8g7.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412