Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)9g5.6kcal0.1g0.4g0.4g0g
Ruokakerma ingman 5%7.5g6.4kcal0.3g0.4g0.4g0g
Rainbow perunasipulisekoitus38g24kcal0.6g5.6g0g0.5g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit23g49kcal3.3g0.6g3.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g172kcal8.6g14.2g9g1g
Valittu annoskoko77g86kcal4.3g7.1g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal2.2g3.6g2.3g0.3g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.2g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82167