Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 19g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g6.3g16kcal0.9g0.2g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g50kcal2.8g2.6g3g0.8g
Valittu annoskoko77g25kcal1.4g1.3g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g13kcal0.7g0.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g32kcal1.8g1.7g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607