Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g34g43kcal2.9g6.7g0.4g0.8g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)1.6g2.8kcal0g0.1g0.3g0g
Paseerattu tomaatti rainbow26g9kcal0.3g1.8g0.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton5.2g8.3kcal0.4g0.2g0.7g0g
Oltermanni 9% (Valio)3.8g7.9kcal1.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon1.6g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 4.2g10kcal0.2g0.7g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g169kcal10.4g19g5.4g2g
Valittu annoskoko77g85kcal5.2g9.5g2.7g1g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal2.6g4.8g1.4g0.5g
Arvot/100g100g109kcal6.7g12.3g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109872