Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g22g123kcal1.4g12.5g0.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl5.5g20kcal0.1g0.1g2.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g27g33kcal0.9g1g2.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g16g5.6kcal0.2g0.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g366kcal5.2g29.6g11.6g1.2g
Valittu annoskoko77g183kcal2.6g14.8g5.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g92kcal1.3g7.4g2.9g0.3g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418