Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Korianteri, tuore, annos 20g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 31g21kcal4.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g138kcal9.6g4.8g8.6g1.4g
Valittu annoskoko77g69kcal4.8g2.4g4.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal2.4g1.2g2.2g0.4g
Arvot/100g100g90kcal6.2g3.1g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228