Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g22g55kcal3.8g0g4.4g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g16g22kcal3.1g0g1.1g0g
Kaali, valkokaali38g7.9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g174kcal15g3g11.2g2.2g
Valittu annoskoko77g87kcal7.5g1.5g5.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal3.8g0.8g2.8g0.6g
Arvot/100g100g113kcal9.7g1.9g7.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118654