Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus11g7.1kcal0.2g1.6g0g0.2g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä13g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.4g
Atria broilerin fileesuikale naturell22g24kcal5g0g0.5g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g83kcal11.4g6.4g1.4g1.2g
Valittu annoskoko77g42kcal5.7g3.2g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal2.9g1.6g0.4g0.3g
Arvot/100g100g54kcal7.4g4.1g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084