Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow11g7.9kcal1.9g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g5.6g11kcal1.2g0g0.8g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g7.5g13kcal0.6g0.4g1g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g15g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g74kcal8g2.4g3.8g1.4g
Valittu annoskoko77g37kcal4g1.2g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal2g0.6g1g0.4g
Arvot/100g100g48kcal5.2g1.6g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652