Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 21g12kcal0.3g2.8g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 8.5g19kcal0.4g1.5g1.2g0.5g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g4.2g15kcal1g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g219kcal11.4g9.6g15.4g1.6g
Valittu annoskoko77g110kcal5.7g4.8g7.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal2.9g2.4g3.9g0.4g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.2g10g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274675