Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 63g70kcal13.2g0g1.9g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g236kcal26.8g0.8g14g0.2g
Valittu annoskoko77g118kcal13.4g0.4g7g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g59kcal6.7g0.2g3.5g0.1g
Arvot/100g100g152kcal17.3g0.5g9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196