Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g47g52kcal11.7g0g0.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Korppujauho 3.9g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g194kcal29g7.2g5.2g0.4g
Valittu annoskoko78g97kcal14.5g3.6g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal7.3g1.8g1.3g0.1g
Arvot/100g100g125kcal18.7g4.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111089