Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 2.5g7kcal0.4g0.7g0.1g1g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7kcal1.1g0.6g0g0g
Tonnikala vedessä 19g20kcal4.2g0g0.3g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g6.3g6.9kcal1.1g0.1g0.2g0g
Oliivi6.3g6.9kcal0.1g0.3g0.7g0.3g
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.2g6.2kcal0.3g0.4g0.4g0.4g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g176kcal17.8g5.6g8.6g4.2g
Valittu annoskoko78g88kcal8.9g2.8g4.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal4.5g1.4g2.2g1.1g
Arvot/100g100g113kcal11.5g3.6g5.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449