Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 6.3g5.4kcal0.2g0.3g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow3.1g5.6kcal0g0.2g0.5g0g
Katkarapu 13g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 6.3g24kcal1.7g0g1.9g0g
Muna, annos 60g7.5g6.6kcal0.6g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g320kcal12g20g20.8g1g
Valittu annoskoko77g160kcal6g10g10.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g80kcal3g5g5.2g0.3g
Arvot/100g100g207kcal7.8g12.9g13.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460