Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 25g8.9kcal0g1.8g0g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 9g50kcal0g0g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Maapähkinä 4.4g25kcal1.1g0.6g1.9g0.7g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g1.3g4.3kcal0.2g0.8g0g0.2g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g390kcal8g47.4g17.4g4.2g
Valittu annoskoko77g195kcal4g23.7g8.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna39g97kcal2g11.9g4.4g1.1g
Arvot/100g100g252kcal5.2g30.6g11.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739