Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 15g2.4kcal0.3g0g0g0.2g
Paprika keltainen 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 20g7kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g1.5g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g1.5g3.3kcal0g0.8g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.5g1.7kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee24g25kcal5.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g88kcal13.8g3.8g1.2g1.8g
Valittu annoskoko78g44kcal6.9g1.9g0.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal3.5g1g0.3g0.5g
Arvot/100g100g57kcal8.9g2.5g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369