Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 8.2g27kcal0.9g5g0.2g0.8g
Mustikka metsä- 15g6.6kcal0.1g1g0.1g0.5g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g102kcal2g20.4g0.6g2.6g
Valittu annoskoko77g51kcal1g10.2g0.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal0.5g5.1g0.2g0.7g
Arvot/100g100g66kcal1.3g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729