Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g6.3g21kcal0.5g4.5g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa16g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)3.9g0.4kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 16g16kcal0.5g2.8g0.2g0.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)24g8.2kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)6.3g11kcal1.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g123kcal5.4g19g2g2.8g
Valittu annoskoko78g61kcal2.7g9.5g1g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal1.4g4.8g0.5g0.7g
Arvot/100g100g79kcal3.5g12.2g1.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349