Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino8.3g28kcal1.9g4.4g0.3g0.5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 17g23kcal3.1g0g1.2g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g8.3g5.8kcal0.3g1g0.1g0.3g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 29g11kcal1.1g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g160kcal14.6g14.6g4.6g1.8g
Valittu annoskoko78g80kcal7.3g7.3g2.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal3.7g3.7g1.2g0.5g
Arvot/100g100g103kcal9.4g9.4g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381