Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 56g93kcal9.4g0g6.2g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)4.9g13kcal1.5g0g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.9g11kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.5g6.4kcal0.1g0.3g0.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g268kcal23g1.6g18.6g0.6g
Valittu annoskoko78g134kcal11.5g0.8g9.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g67kcal5.8g0.4g4.7g0.2g
Arvot/100g100g172kcal14.8g1g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765