Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 33g46kcal4.1g0.1g3.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki40g22kcal3.4g2g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.7g16kcal0.6g0.2g1.5g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Canderel makeutusjauhe1.3g4.9kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g185kcal16.2g8.6g9.6g0g
Valittu annoskoko78g92kcal8.1g4.3g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna39g46kcal4.1g2.2g2.4g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856