Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)18g10kcal1.5g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g7g20kcal0.1g3.9g0g2.8g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g7g25kcal1g3.9g0.6g0.8g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g18g58kcal1.8g12.3g0.2g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.4g2.9kcal0g0g0.4g0g
Mustikka, Pakkasmarja21g7kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g2.5g1kcal0.2g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g0.5g1.5kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g262kcal10.4g45.4g3.4g9g
Valittu annoskoko78g131kcal5.2g22.7g1.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna39g66kcal2.6g11.4g0.9g2.3g
Arvot/100g100g169kcal6.7g29.2g2.2g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047