Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g47g14kcal0.5g1.9g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija5.9g18kcal0.6g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)12g10kcal0.1g0.4g0.8g0g
Tonnikala öljyssä 3.5g6.7kcal1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g100kcal4.6g4.8g5.6g0g
Valittu annoskoko78g50kcal2.3g2.4g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal1.2g1.2g1.4g0g
Arvot/100g100g65kcal3g3.1g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995